Hallo sportvrienden,

HV Dongen is sportief gezien aan een opmars bezig, maar mooie prestaties komen niet vanzelf. Zij kosten inspanning, tijd en geld. Die leveren we samen bij HV Dongen. Wij zijn heel blij dat we sponsoren hebben die HV Dongen een warm hart toedragen en de vereniging, financieel of in natura, ondersteunen.

Het sponsorplan is vorig jaar op de schop gegooid en we zijn op de goede weg, maar we zijn er nog niet; Rome werd ook niet in één dag gebouwd. Om onze plannen en wensen te kunnen realiseren, zijn wij altijd op zoek naar sponsoren (groot of klein) die onze handbalvereniging willen ondersteunen.

Bent u ook geïnteresseerd in een sponsorschap voor onze vereniging? Mail dan naar: sponsoring@hvdongen.nl

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Met sportieve groet
Dennis Horvers